KONTAKT OS
EN
Introduktion

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd er blevet etableret siden 1985, som er en af ​​de mest professionelle producenter af plastik lynlåsprodukter i Kina. 

Vores virksomhed fokuserer på produktion af lynlåse i mere end 35 år, den daglige produktion kan nå 1 million meter. Vores produkter sælger godt både på hjemmemarkedet og det oversøiske marked, vores virksomhed fik stor støtte og påskønnelse fra vores kunder for den gode kvalitet og professionelle håndværk af vores produkter. 

Vores firma er specialiseret i at producere følgende varer: 

1.ben lynlås, flange lynlås, skyder lynlås, PE lynlås, PP lynlås, eva lynlås, reklame lynlås, vakuum forseglet lynlås og alle former for formede lynlåse. 

2. lynlåse til tepose, madposer, kostumeposer, filposer, postposer, selvbærende lynlåsposer, kompressposer, ikke-vævede lynlåsposer og alle slags lynlåstasker med clipskæde. 

3.PP, PE, EVA højhastigheds lynlåsekstrudermaskine, lynlåsposefremstillingsmaskine og alle former for skyderform. 

4.vi leverer også alle former for plastiklynlåshoved. Vores virksomhed besidder avanceret maskinudstyr og professionelle teknikker, vi kan tilpasse alle former for design fra vores kunder for at hjælpe dem med at udvide deres marked, dine ideer er af stor betydning for os. 

Velkommen til at samarbejde og udvikle dig med os. 

1) Vi har mere end 20 års erfaring med at lave alle slags plastiklynlåse 

2) Vi besidder mange avancerede og komplette produktionslinjer 

3) Professionelle medarbejdere til at love kort og rettidig levering 

4) Konkurrencedygtig pris og god kvalitet 


about1


Hvorfor vælge os 

Hver kunde er unik. Kunder køber fra MH af mange årsager. Men i de fleste tilfælde destillerer det ned til et enkelt ord: Tillid. 

Stol på vores rige erfaring! 

Kort sagt forstår vi kundernes forretning. Den påstand er baseret på 20 års skræddersyet eksportvirksomhed for materialeprodukter med mere end 100 lande, vi sælger ikke bare produkter, men sælger viden og service, som vores kunder har brug for. 

Kundefokusering har givet os værdifuld ekspertise, der let omsættes til et andet nøgleområde for tillid. 

Stol på vores komplette pakkeløsninger! 

Når kunder køber fra Zili, ønsker de ikke bare at købe "bare produkter", men "den slags produkter, som kunne hjælpe kunderne med at få profit fra". Da vi kender kundernes forretning, deres seneste marked, der ændrer sig, og deres jævnaldrende, så er vi i stand til at skabe pakkeløsninger til kunderne: passende produkter, der matcher kundens markedsbehov, levering til tiden, bekvemmelighedslogistisk service, finansiel support osv. Vi tilbyder en række service- og supporttilbud, der indgår i erfaringsbasen for vores bedste medarbejdere som konsulenter, undervisere, implementeringsteams og eftersalgsteknikere.  

Stol på vores win-win resultater! 

"Min virksomhed vokser op større og større med ZiL", "Jeg kan altid stole på Zili, når jeg har brug for hjælp", disse ord hører vi altid fra vores kunder. Vi er stolte over, at halvdelen af ​​vores nye kunder er induceret af tidligere. Vores gode relationer til kunder er baseret på en ægte interesse i at skabe win-win scenarier, der får alles forretning til at vokse. 

At vælge Zili som medlem af dit team og en bidragyder til din virksomheds succes er en betydelig tillidserklæring. Vi vil med glæde anvende vores erfaring, løsninger og resultater på dine vegne og begynde at vinde din tillid.


om

Tlf / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

E-mail:

[e-mail beskyttet]

Adresse:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, Kina (fastlandet)

Produkter

Om os

Serviceydelser

Powered By
Powered By Powered By
Følg os
Copyright © 2021 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd
FORSIDE
PRODUKTER
E-Mail
KONTAKT