KONTAKT OS
EN
Forøgelsen af ​​plastisk råmateriale og begrænsning af den elektriske kraft
Indlægsdato: 2021-10-18 Besøg:123

Sidste år har den kinesiske regering officielt annonceret, at Kina sigter mod at nå toppen af ​​emissionerne inden 2030 og opnå CO2060-neutralitet inden 30, hvilket betyder, at Kina kun har XNUMX år til kontinuerlige og hurtige emissionsreduktioner. For at opbygge et skæbnefællesskab skal det kinesiske folk arbejde hårdt og gøre hidtil usete fremskridt.
FOR at forpligte løftet til verden om, at Kina vil nå emissionstoppen i år 2030 og CO2060-neutralitet i år 2, har kinesiske lokale regeringer truffet strenge foranstaltninger for at reducere udledningen af ​​COXNUMX og energiforbrug ved begrænset forsyning af el.
Nogle områder leverer 5 dage og stopper 2 dage om ugen, nogle leverer 3 og stopper 4 dage, nogle leverer endda bare 2 dage, men stopper 5 dage.

Disse handlinger vil resultere i en frygtelig stigning i alle omkostninger, fra råmaterialer til pakkematerialer, fra lønomkostninger til havnedriftsomkostninger. Vores virksomhed har været forpligtet til at give kunderne produkter af høj kvalitet og betænksom service. Forud for dette har vi gjort alt for at afbøde virkningerne af problemer som stigende råvareomkostninger og valutakursudsving og for at undgå prisstigninger

Tlf / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909(Whatsapp/WeChat)

E-mail:

[e-mail beskyttet]

Adresse:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark,Longgang,Wenzhou, Zhejiang, Kina (fastlandet)

Produkter
Navigation
Powered By
Powered By Powered By
Følg os
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | PERSONDATAPOLITIK | Vilkår & Betingelser